Reabilitarea orala totala se refera la refacerea fiecarui dinte din cavitatea orala a pacientului. Este nevoie de aceasta tehnica atunci cand dintii sunt tociti (abrazati), sparti sau lipsesc, situatie cauzatoare de probleme atat in masticatie cat si estetica. La clinica BeautyDentExpert medicii nostrii iti pot reda atat starea de sanatate cat si un zambet stralucitor si sanatos. Intregul proces este extrem de spectaculos iar la sfarsitul tratamentului dintii dumneavoastra vor arata extrem de natural incat nimeni nu va sti ca aveti o lucrare dentara.

De unde stiu ca am nevoie de reabilitare orala totala?

Daca dintii dumneavoastra sunt scurti, tociti sau dintii de sus ii acopera total pe cei de jos aveti nevoie de acest tratament. Daca de asemenea exista dureri in articulatia temporo-mandibulara (dureri la deschiderea gurii, localizate in dreptul urechii) sau poate zgomote ciudate atunci cand deschideti gura atunci trebuie de asemenea sa aveti in vedere acest tratament. A avea un zambet frumos este extrem de important iar aceasta procedura va rezolva si problema zambetului odata cu redarea functionalitatii.

 

Inainte                                                      Dupa tratament 

Ce se va intampla in timpul vizitelor la clinica?

In urmatoarele sedinte se va trece la respectarea planului de tratament. In functie de disponibilitatea dumneavoastra vor fi stabilite sedinte mai lungi sau mai scurte , dimineata sau seara. Practic va puteti alege singuri programarea impreuna cu receptionistele noastre.

La cererea dumneavoastra pe parcursul tratamentului, contra unor sume modice se pot aplica lucrari provizorii, atat pe loc in cabinet cat si (daca e cazul) fabricate de catre tehnicienii nostrii in doua zile lucratoare. Asta va va permite practic sa va desfasurati activitatile zilnice fara sa va fie frica sa zambiti si fara ca nimeni sa stie ca beneficiati de un tratament stomatologic.

Reabilitare orala totala implica de obicei un numar variabil de sedinte (de la doua sedinte in cazul tratamentelor simple pana la cateva zeci in cazurile extrem de complexe). In cursul primei sedinte medicii nostrii vor analiza cazul dumneavoastra, se vor face radiografii acolo unde sunt indicate astfel incat este posibil ca in cadrul primei sedinte sa aflati atat costurile cat si durata tratamentului precum si manoperele pe care le implica. Impreuna cu dumneavoastra vom analiza diverse solutii de trtament pana cand vom cadea de acord asupra unui plan de tratament pe care sa-l agreati, care sa va permita suportul dumneavoastra financiar si care sa ofere cele mai bune rezultate.

Sunati-ne acum si vom fi incantati sa va oferim o programare si o consultatie referitoare la procedurile de reabilitare orala. Ne puteti contacta la 0723166180 sau 021/6344071 sau puteti apela la Consultatii Online.