Atunci cand va lipseste un singur dinte solutia cea mai buna si poate si cea mai economica este inserarea unui implant.

Specialistii de la BeautyDentExpert vor confectiona pentru dumneavoastra coroane dentare ancorate pe implant, estetice, durabile, de care sa fiti multumiti o perioada indelungata.

Dupa perioada de osteointegrare a implantului se poate trece la Faza a II-a ( Faza Protetica). Aceasta etapa consta in aplicarea bontului protetic (suportul care va sustine viitoarea coroana) si ulterior amprentarea si confectionarea coroanei dentare.

Fazele confectionarii unei coroane pe implant sunt aproape identice cu cele ale unei coroane clasice.

O coroana dentara este de fapt un nou exterior pentru un dinte. Dintii abrazati (tociti) datorita varstei,fracturati sau nealiniati pot fi restaurati la forma lor originala prin aplicarea coroanelor dentare. "Capele" sunt fabricate individualizat dupa un model turnat in laborator dupa amprenta dintilor dumneavoastra. In cele mai multe cazuri noua coroana poate sa fie mult mai fizionomica decat insusi dintele initial.

Aplicarea implantului

Aplicarea Bontului Protetic

Aplicarea coroanei pe implant

Restaurare Finala prin Coroana pe Implant

Coroanele noastre de ceramica (portelan) sunt cele mai fizionomice si mai rezistente coroane dentare. 
Coroanele dentare moderne sunt fabricate dintr-o ceramica speciala care le face foarte rezistente. Ceramica dentara se arde in cuptoare speciale la temperaturi intre 1500 - 2000 grade Celsius. Pentru a-i conferi rezistenta ceramica dentara se arde pe niste cape care pot fi metalice, din ceramica presata sau din zirconiu.

Pentru a intelege rezistenta de care vorbim o sa precizam ca zirconiul si alte materiale ceramice folosite in stomatologie sunt preluate ca si tehnologie de la invelisurile exterioare ale navetelor spatiale.                                                                                           
Exista diverse mituri referitor la coroanele ceramice pe care vrem sa le infirmam si sa va facem sa intelegeti adevarul corect despre acestea:                      

1.coroanele ceramice nu sunt sensibile la variatiile de temperatura.

Variatiile alimentelor consumate sunt  aproximativ intre 0 grade Celsius ( gheata) si 70 -80 grade Celsius  ( o supa fierbinte). Aceasta diferenta de 70 - 80 grade Celsius nu poate fisura  ceramica dentara care se arde la 1500 - 2000 grade Celsius.

2.coranele ceramice nu se fractureaza usor

Ceramica dentara clasica are rezistenta comparabila cu a smaltului dentar in ceea ce priveste fractura.

Coroanele din zirconiu au rezistenta mult marita si elasticitate fiind de altfel denumit in stomatologie "materialul viitorului". Asadar fractura unui element ceramic poate aparea in acelasi conditii in care apare si fractura unui dinte (traumatisme severe - accidente de masina, loviri cu materiale dure ; obiceiuri vicioase - tipul pacientilor care isi folosesc dintii pentru a scoate dopurile sticlelor de bere, etc).

Oxidul de zirconiu nu este numai foarte rezistent ci si biocompatibil, fapt care il face ideal pentru folosirea in domeniul medical si in stomatologie (tije, coroane, punti si implanturi). Faptul ca oxidul de zirconiu are exact aceeasi culoare cu cea a dintilor, precum si caracteristicile biochimice il recomanda drept materialul perfect pentru reconstructii de dinti de inalta calitate.

In final veti pleca de la noi cu zambetul mult dorit.

Pentru mai multe informatii depre coroanele dentare pe implant, eventuale intrebari sau nelamuriri sau pentru programari si consultatii sunati la 0723166180 sau 021/6344071 sau programati-va online acum.