Foarte multi pacienti apeleaza la clinica noastra pentru a obtine un zambet mai stralucitor. Este sigur, rapid si putin costisitor. Puteti obtine albirea dintilor superiori, inferiori sau a intregii guri.

Se poate apela fie la albirea la domiciliu, mai lenta, folosind gel special de albire si gutiere, fie, daca preferati, puteti apela la metoda rapida de albire in cabinet (power-bleaching) cu lampa speciala de albit Genius.

Ce metoda sa folosesc pentru a-mi albi dintii?

Cu siguranta veti gasi tratamente de albire in multe farmacii. Dar intrebare pe care o auzim des este daca chiar functioneaza. Raspunsul este un da "commercial", deoarece functioneaza pana la un anumit nivel de alb si doar si in putine cazuri cu rezultate cu adevarat vizibile. Oricum solutia cea mai buna, cu rezultate mult mai sigure si cu niveluri de alb mult mai deschise este oferita de catre medicul dentist. Asta deoarece foarte multe substante folosite pentru albire sunt interzise comercializarii catre publicul larg, putand fi folosite doar in medii profesionale.

Medicii de la BeautyDentExpert au pregatirea si experienta necesara precum si acces la o larga varietate de tehnici si materiale folosite in albirea dentara. Am incercat multe dintre ele si ne-am oprit la cele care ofera cele mai bune rezultate pentru un zambet mai sanatos si mai stralucitor.

Varianta cea mai sigura si cu rezultatele cele mai impresionante se obtine prin combinare albirii in cabinet cu rezultatele mai comode si mai accesibile ale albirii la domiciliu. Intregul proces, de la inceput pana la sfarsit dureaza aproximativ doua saptamani. Dar din aceste doua saptamani doar 1 ora veti petrece la clinca noastra - o sedinta de 45 de minute la inceputul tratamentului in care se va efectua albirea cu lampa speciala Genius si veti reveni ulterior peste 14 zile pentru o sedinta scurta de control si pentru sigilarea efectelor tratamentului.

Alte raspunsuri referitoare la tratamentele de albire veti gasi in sectiunea Intrebari Frecvente.

Procedurile din prima sedinta va duce la obtinerea unor rezultate imediate vizibile si de catre dumneavoastra. Apoi, in fiecare seara din cele doua saptamani care vor urma veti folosi niste gutiere speciale care se muleaza perfect pe dintii dumneavoastra. In acest timp este indicat sa va abtineti de la consumul unor produse care pot interfera cu tratamentul de albire. Este vorba de cafea, ceai negru, tigari sau vin rosu. Veti observa pe parcursul acestei perioade ca dintii dumneavoastra devin din ce in ce mai albi. In final veti beneficia de o noua sedinta in clinica noastra obtinandu-se astfel rezultatul final.

La final se poate aplica o substanta care sa "sigileze" efectele tratamentului de albire. Puteti de asemenea sa reluati consumul produselor care pateaza dintii cu mentiunea ca de-a lungul timpului va trebui sa repetati sedinte mai scurte de albire pentru a contracara efectul acestora.

De asemenea puteti opta pentru una dintre cele doua metode descrise in functie de dorintele dumneavoastra si bineinteles de sfaturile pe care vom fi bucurosi sa vi le oferim. Daca dintii dumneavoastra nu au o nuanta foarte inchisa poate fi suficient tratamentul la domiciliu in gutiere individualizate.

Daca de asemenea doriti ca sa plecati din cabinet cu un zambet fermecator dupa doar o sedinta de o ora va recomandam tratamentul de albire in cabinet cu lampa noastra speciala Genius.

Succesul tratamentelor de albire depinde in cea mai mare masura de motivatia pacientului si de cooperarea acestuia. Cei care urmeaza indeaproape instructiunile sunt extrem de satisfacuti de rezultate. Acesti pacienti pleaca de la noi cu un zambet mai stralucitor decat au avut probabil vreodata. Este important de precizat ca tratamentele de albire au efect doar asupra dintilor si in nici un caz asupra obturatiilor (plombelor). Daca aveti obturatii pe care le doriti inlocuite va rugam sa precizati asta medicului dumneavoastra pentru a discuta eventualele solutii disponibile.

Tratamentele de albire folosite la BeautyDentExpert au aprobarea Asociatiei Medicilor Dentisti din Romania. Procedurile sunt lipsite de riscuri si nu au efecte secundare de nici un fel asupra gingiilor sau dintilor dumneavoastra. Daca doriti sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra probabil ar trebui sa incepeti cu un zambet fermecator. Si aici va putem ajuta noi, medicii de la BeautyDentExpert.

Sunati-ne acum si vom fi incantati sa va oferim o programare si o consultatie referitoare la procedurile de albire.

Ne puteti contacta la 0723166180 sau 021/6344071 sau puteti apela la Consultatii Online.