Ce este diga? 

In stomatologia moderna aproape toate manoperele se fac prin izolarea dintelui de tratat de saliva. Saliva contine foarte multi microbi responsabili atat de aparitia cariilor cat si a infectiior de pe canale. In acest scop, americanii, promoterii stomatologiei moderne au inventat diga.

Diga este un latex special de diverse dimensiuni cu care se izoleaza dintele de tratat.

Diga reprezinta in stomatologia moderna un etalon in sensul ca medicii care lucreaza cu diga isi respecta pacientii si se gandesc la rezultatele pe termen lung ale manoperelor efectuate.

Diga este in primul rand comoda pentru pacient. Dupa izolarea dintelui medicul vede doar dintele pe care lucreaza astfel incat nu mai atinge cu mainile limba, buzele sau gura pacientului.

Folosirea digii de catre medic il ajuta pe acesta sa obtina tratamente mai corecte, mai rapide si cu rezultate mult mai predictibile pe termen lung.

De asemnea folosirea digii este recomandata pentru indepartarea obturatiilor vechi de amalgam deoarece elimina riscurile de inghitire a acestuia.

La BeautyDentExpert medicii nostri au pregatirea necesara pentru a folosi diga in tratamentele pe care le efectueaza. Va asteptam sa va convingeti de avantajele folosirii metodelor moderne de tratament. Sunati-ne acum pentru programare sau consultatie la 0723166180 sau 021/6344071 sau puteti apela la serviciul nostru de consultatii online.